Rodeopark
 

Start-Up

Vi kan hjälpa dig som startar eget företag med prisvärda tjänster som vi kallar Start-Up.

Vi vet hur viktigt det är att se bra ut redan från starten och har hjälpt många nystartade företag. Vårt mål är att ge dig den bästa lösningen som passar dig.

Med vår hjälp kan du fokusera på din verksamhet medan vi hjälper vi dig med det som vi är experter på.

Du står för innehållet och vi gör jobbet!

Vi hjälper dig att att få en proffsig start av ditt nya företag. Med personlig vägledning tar vi fram en hemsida med ett upplägg som passar dig. Hemsidan administreras med WordPress och är enkel att uppdatera själv. Vi hjälper dig från start till mål med en komplett hemsida med ditt innehåll upplagd på webben. Vi delar med oss av våra kunskaper om sökmotorer och hjälper dig med att få in Google analytics statistikverktyg i din hemsida.

Vi kan även hjälpa dig med logotyp och visitkort. Du får allt på ett ställe med en samlad grafisk profil.Med en proffsig hemsida ökar du chansen att kunden väljer dig.

Våra hemsidor:

Vår kunskap får du på köpet och vi finns med från start till mål och tar hand om allt det tekniska som kan kännas krångligt.

Hemsidor fr 10 000 kr ex moms och vi erbjuder avbetalning.

Inga dolda avgifter. Vi erbjuder supportavtal som valfri tjänst. 

Domännamn och webbhotell ingår ej i priset. Vi rekommenderar Loopia för inköp av domännamn och webbhotell. Vi har goda erfarenheter av att jobba med dem och ser dem som ett stabilt och tryggt val. Fråga oss gärna.

Hittar du inte det du behöver hjälp med här, kontakta oss gärna för förfrågan och offert.

Marianne, marianne@rodeopark.se, 08-545 665 95

Start-Up-exempel


Vad behöver ni hjälp med?