Rodeopark
 

En idé kommer sällan ensam. Det gillar våra kunder!

Vi hjälper kunder att kommunicera budskap och stärka varumärken med kreativa, moderna och effektiva lösningar.

Vi jobbar med unik design och de senaste teknikerna och har en servicenivå utöver det vanliga.

Vi är ett team med varierande kompetens och olika personligheter som kompletterar och inspirerar varandra. Tillsammans får vi våra kunder att se bra ut.

Rodeopark, ett företag med historia

Randy Braaten Illustration som senare skulle bli Rodeopark startades av Randy Braaten som efter 10 år på olika byråer i reklambranschen beslöt sig för att starta eget. Verksamheten bestod till stor del av illustrationer av olika slag som blyerts och air brush.

1991 bildades Braaten Design AB. Den huvudsakliga verksamheten bestod då av design av grafiska profiler, framställning av annonser och trycksaker av olika slag, illustrationer och design av förpackningar.

Mycket har hänt sedan dess. 1998 bytte företaget namn till Rodeopark Communication AB och började producera hemsidor då webben ännu var ung. Då kunde företagen inte göra några uppdateringar själv utan alla hemsidor sköttes av oss.

För att göra det enklare för våra kunder utvecklade vi ett eget CMS-verktyg, CMS Office, som gav våra kunder helt nya möjligheter att uppdatera sina hemsidor själva. CMS Office har utvecklats under åren och används fortfarande av några av våra kunder.

 

Rodeoparks integritetspolicy

WordPress

Idag utvecklar vi hemsidor med WordPress. Vår strävan är alltid att göra det enklare och mera kostnadseffektivt för våra kunder och hitta lösningar där hemsidan förutom att ge information även kan avlasta dem genom smarta tekniska lösningar. Fokus för alla våra hemsidor är att de har tilltalande design och är användarvänliga för både besökare och den som ska administrera hemsidan.

Våra samlade kunskaper inom olika områden gör att vi kunnat hjälpa många nystartade företag att få både hemsida och tryckt material på ett ställe. Det skapar mervärde för våra kunder och det är spännande för oss att vara med och hjälpa nya företag att växa fram.

Fråga oss gärna vad vi kan göra för dig. Vi kan hjälpa dig att förverkliga dina idéer. Alla företag har sin historia och idéer som vi gärna är med och utvecklar inom de områden vi är bra på.

Välkommen att höra av dig!

 

 


Vad behöver ni hjälp med?