Rodeopark
 

WordPress

Ett första intryck

Hemsidan, företagets skyltfönster på webben, är många gånger första kontakten med kunden. Därför är det viktigt att innehållet presenteras på ett tydligt och tilltalande sätt så besökaren vill stanna kvar och läsa mer.

WordPress – det moderna sättet att administrera sin hemsida

Vi gör hemsidor med WordPress och bygger dem så att de blir så användarvänliga som möjligt både för den som ska uppdatera hemsidan och för besökaren. För besökare kan ett bra upplägg vara avgörande för att vilja stanna kvar på hemsidan och läsa mer.

Så här jobbar vi:Våra WordPress lösningar

Många företag, stora som små, har liknande behov. Den stora skillnaden ligger i designen och paketeringen av deras budskap. Därför lägger vi stor vikt vid att lära om kundens verksamhet så vi kan hjälpa dem att presentera sitt företag på bästa sätt. Att hemsidan är enkel att uppdatera själv är en förutsättning för att det ska bli gjort. Vill man inte göra det själv erbjuder vi olika typer av supportavtal.

Erfarenhet – en kunskapskälla

Alla företag har en gång varit små och vi hjälper många företag att växa. Det ställer krav på hemsidan att kunna växa med dem. Vi är stolta att kunna erbjuda hemsidor med smarta lösningar som går att växa med.

Med lång erfarenhet av hemsidor har vi en stor kunskapsbank att ösa ur. Vi har hjälpt många kunder att ta fram smarta lösningar som sparar dem många timmars arbete och ger en bättre överblick.


Vad behöver ni hjälp med?